Esittely

with Ei kommentteja

Olemme Aini ja Pekka Ojala, B&B Kotitien yrittäjät. Lastemme lähdettyä kotoa halusimme täyttää tyhjän kohdan elämässämme avaamalla sekä kotimme että tarjoamalla osaamistamme vieraillemme. Pääset kurkistamaan tavallista suomalaista elämänmenoa ja nauttimaan hyvinvointiasi edistävistä palveluistamme. Meillä on vuosikymmenten kokemus hyvinvointi- ja luonnontuotealalta sekä mm. fysioterapeutin, kokin ja opettajan tutkinnot. Kielivalikoimamme käsittää suomen lisäksi ruotsin, englannin ja saksan.

B&B Kotitie tarjoaa sinulle nimensä mukaisesti kotoisaa ja vieraanvaraista asumista 1-6 henkilölle puiston keskellä aivan Rovaniemen ydinkeskustan tuntumassa sekä henkilökohtaisia, luontoon liittyviä palveluita sekä kotonamme että luonnossa. Meillä voit nauttia kotoisesta, luonnontuotteilla ryyditetystä aamiaisesta tai päivällisestä, jonka valmistamme alusta loppuun lähellä tuotetuista ja itse kerätyistä raaka-aineista.

Tarjoamme viihtyisässä alakerran hoitotilassa kotoisia hoitopalveluita, kuten puhdistavaa yrttisaunaa ja hierontahoitoja omien, hoitavien hierontaöljyjen ja lämpöpakkausten kera. Teemme retkiä lähiluontoon patikoiden, lumikenkäillen, yrttejä, marjoja tai sieniä poimien tai ajelemme päiväksi mökillemme, jossa voimme yhdessä lämmittää savusaunan ja nauttia tästä perinteisestä hyvinvoinnin lähteestä myös itse kerättyjen yrttien kera. Palveluihimme sisältyvät aina luonnonmukaiset syötävät ja juotavat, kuten villikasvit, marjat, sienet, lähikala ja poronliha. Tulet kuulemaan paljon tarinoita Lapin luonnosta, luonnontuotteista ja kulttuurista.